Logo Echt Gerrits, bouwbedrijf Gerrits

Kom in contact

0522 - 44 36 53

info@echtgerrits.nl

Industrieweg 1F
7949 AJ Rogat

Of volg ons op social media:

 

Echt Gerrits

Meer dan

bouwen

Heeft u ook een verbouwing in de planning staan, heeft u te gekke ideeën of twijfelt u nog?

 

Wij overtuigen u graag! Ieder project krijgt bij ons dezelfde aandacht en wij komen altijd met oplossingen op maat. Met plezier bouwen we samen met u aan een mooie wereld.

Bouwbedrijf Echt Gerrits
Bouwbedrijf Echt Gerrits

Bij Bouwbedrijf Gerrits doen we dingen net even anders. We zijn aannemers met veel gevoel voor vormgeving. U mag van ons dan ook veel creativiteit verwachten bij de invulling en uitvoering van uw bouwproject.

 

Een gesprek over uw bouwplannen begint bij Bouwbedrijf Gerrits met veel vragen van onze kant. We horen graag waarom u wilt verbouwen. Wilt u meer comfort of is een verbouwing noodzakelijk? Hoe wilt u leven in uw huis en wat is uw gezinssamenstelling? Op basis van uw antwoorden zetten we onze creativiteit aan het werk en geven we eerlijk advies over tal van oplossingen. Ons uiteindelijke plan is daardoor misschien anders dan uw oorspronkelijke idee, maar past wel beter bij uw persoonlijke woonwensen. 

 

Onze affiniteit met vormgeving zorgt ervoor dat we altijd een stapje verder gaan, bijvoorbeeld door het interieur mee te nemen in het totaalplan. Onze medewerkers zijn volledig verantwoordelijk voor eigen projecten, die passen bij hun talenten. U bent dus verzekerd van een adviseur die niet alleen deskundig en creatief, maar ook zeer betrokken is. 

Wij zijn makers en sfeerbouwers.

Dat noemen wij
Echt Gerrits!

Bent u benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de nieuw- of verbouw van uw woning?

Onze kracht ligt in het feit dat we de nieuw- of verbouw van uw woning van offerte tot oplevering voor u regelen. U kunt bij ons dus terecht voor het hele traject.