Project 080.

Leek – Villa

Opvallende badkamer

Deze stijlvolle woning in Leek heeft enorm veel allure. Het afwerkingsniveau is hoog, je ervaart enorm veel ruimte en de woning ádemt luxe. Een opvallend element van deze villa is de wit gestucte verdieping met geïntegreerd dakterras. Binnen is vooral de badkamer een opvallende verschijning. Deze is omringd door glaswanden en staat echt als losse cel in de ruimte.

Opdracht _

Nieuwbouw

Plaats _

Leek

Bijzonderheden _

Trap als centerpiece

Het interieur vormt een prachtige compositie van volumes, waarbinnen de trap een prachtige centrale blikvanger is. De losse treden aan ijzeren stangen geven een bijzonder vrij en ruimtelijk gevoel. Interessant weetje: wij geloven dat de trap misschien wel het belangrijkste element van de woning is. Deze wordt immers meermaals per dag gebruikt en vormt dé verbinding tussen beneden en boven. In deze woning komt heel duidelijk tot uiting wat onze visie op trappen is – want het is letterlijk een centerpiece.  

Natuurlijke verbinding

De buitenomgeving sluit volledig aan bij de uitstraling de woning. Dankzij het gebruik van identieke tegels voor het zitterras, wandelpad én zwembadterras ontstaat een sterke eenheid tussen de verschillende onderdelen van het exterieur. De kleur- en materiaalkeuzes sluiten op hun beurt weer naadloos aan bij de woning, waardoor binnen en buiten echt een verlengstuk van elkaar zijn.