Logo Echt Gerrits, bouwbedrijf Gerrits

Kom in contact

0522 - 44 36 53

info@echtgerrits.nl

Industrieweg 1F
7949 AJ Rogat

Of volg ons op social media:

 

Meppel – Berggierslanden

Toch niet verhuizen!

Wat heeft Echt Gerrits voor ons betekent?  Wij denken veel.  In een zoektocht is het vaak handig om een doel voor ogen te hebben, dat bepaalt de richting. Dat hadden wij aan het begin van ons uitbouw project nog helemaal niet.  We hadden het idee om eens te kijken wat we zouden kunnen doen met de woning, maar ook speelde een eventuele verhuizing ergens in ons achterhoofd.

We hadden  een paar jaar geleden wel eens wat ruwe schetsen op papier laten zetten, maar duidelijk niet voldoende om ons te enthousiasmeren voor het zetten van concrete stappen.  Via mijn ouders zijn we toen in contact gekomen met Alexander.  Afspraak gemaakt, en direct al een eerste ‘klik’ tijdens het gesprek.  Geen ‘standaard’ aannemer, maar een ‘ideeën – machine’ waarbij je eigenlijk pas later realiseert dat er ook nog iets gebouwd moet worden.

Omdat dit een proces is wat tijd vergt (en waarbij immers ook grote kosten gemoeid zijn), wil je dit langzaam laten rijpen.  Die tijd geeft Alexander,  nergens voel je je gepushed om besluiten te nemen. Vele gesprekken volgen,  ideeën rijpen en langzaam wordt de vertaling gemaakt naar de vorm en de materialen. En uiteindelijk een paar maanden later besloten om samen ‘echt in zee te gaan’.

Vanaf het moment van de aanvang van de bouw tot de oplevering, kunnen we niet anders dan zeer tevreden zijn over de wijze waarop alles is verlopen. Minimale overlast, maximale inzet en vooral een zeer betrokken team van medewerkers.  Je kon echt zien dat ze – naast hun vaktechnische kennis –  de juiste inzet hadden met oog voor detail.  Alexander hield ons frequent op de hoogte van de (technische) voortgang.

Wij kunnen Echt Gerrits dan ook van harte aanbevelen!

Tijdens de bouw zijn er nog diverse wijzigingen min of meer organisch gegroeid:  een uitbreiding met een betonnen terras, een stalen afscheiding tussen oud en nieuwbouw, etc. Normaal verwacht je eigenlijk dat een aannemer alles krampachtig binnen het bestek wil houden, maar bij Alexander wordt altijd de afweging gemaakt ten gunste van het mooier worden van het eindresultaat.  Ook een vraag om nog even 2 kattenluikjes er in te zetten, geen probleem.

 

Het eindresultaat is boven verwachting.

 

Agnes & Arno

Echt Gerrits; gevoel voor bouwen, gevoel voor design.