Project 005.

Meppel – Spelen met ruimte

Hout voert de boventoon

Deze moderne nieuwbouwwoning werd gebouwd door Groep Negen, een bouwsamenwerking waar wij ook onderdeel van uit maken. Zowel buiten als binnen wordt duidelijk zichtbaar dat de bewoners een grote voorliefde hebben voor hout. Daarnaast vind je veel steen en zwart plaatmateriaal terug in de woning. Dit alles draagt bij aan een echt design-gevoel.

Opdracht _

Nieuwbouw

Plaats _

Meppel

Bijzonderheden _

Robuuste & Pure materialen

Gezellige zitkuil

De woning beschikt over énorm veel ruimte. Dat brengt ook een uitdaging met zich mee, want grote open ruimtes voelen niet altijd even ‘knus’. Daarom hebben we in de woonkamer onder andere een zitkuil en diverse verlagingen aangebracht. Zo ontstaat er een fijne plek waar je letterlijk ‘naartoe wilt kruipen’. Bovendien beleef je de ruimte compleet anders, omdat er optisch meer hoogte lijkt te ontstaan.

Minimalistische details

De woning beschikt over tálrijke minimalistische details. Denk aan het plaatmateriaal aan de buitenkant, een kookeiland bekleed met metaal en een keuken die schuin in de ruimte is gepositioneerd. Hout, steen, metaal, glas; de woning bárst van de natuurlijke materialen! Zo ontstaat een modern en minimalistisch interieur dat tegelijkertijd een natuurlijke warmte uitstraalt.