Logo Echt Gerrits, bouwbedrijf Gerrits

Kom in contact

0522 - 44 36 53

info@echtgerrits.nl

Industrieweg 1F
7949 AJ Rogat

Of volg ons op social media:

 

Meppel

Van koffiecorner tot compleet interieur

De bewoners van deze woning hadden een te groot huis. Eigenlijk werden ze hier, diep van binnen, ongelukkig. “Wat moeten we met zo’n groot huis?” – Het is leuk dat u een groot huis bouwt, zo krijgt u een grote ruimte om in te delen. Maar vervolgens komt u erachter dat de ruimte kil wordt vanwege de hoeveelheid aan ruimte.

De vraag was om een koffiecorner te ontwerpen. Tijdens het proces kwamen we er achter dat het eigenlijk geen toegevoegde waarde had. Het was een hopeloze poging om een gat te dichten. Waar zat dan de hele oorzaak? De woning was te ruim, te open. 

Soms is een kamer te groot om in te delen. Als u bijvoorbeeld in een open ruimte een tafel zet, is dan uw hele woning af? Nee.

We zijn de hele ruimte opnieuw gaan indelen en een geheel advies ingebracht. Zo is er een vide ingekomen. De plafonds zijn zwart gemaakt om de ruimte wat kleiner te laten ogen. 

Binnen de kamer zijn en aantal barren geplaatst en het geheel een industriële look met een landelijke touch. Alle meubels zijn allemaal eigenhandig van hout gemaakt. Uiteindelijk ging het zelfs zo ver dat we geadviseerd hadden welke kleuren op de verschillende muren moesten – zelfs zo ver dat we de gordijnen hadden uitgekozen. De bewoners kregen zo veel vertrouwen in Echt Gerrits dat we zelfs een kunstwerk aan de muur mochten schilderen. 

Echt Gerrits – Ook voor oplossingen van té grote ruimtes.