Logo Echt Gerrits, bouwbedrijf Gerrits

Kom in contact

0522 - 44 36 53

info@echtgerrits.nl

Industrieweg 1F
7949 AJ Rogat

Of volg ons op social media:

 

Werkwijze

Bouwbedrijf Echt Gerrits

STAP 1.

Vrijblijvende afspraak & advies

Tijdens een persoonlijk gesprek heeft u de gelegenheid ons uw wensen te vertellen over uw uitbreiding, renovatie of nieuwbouw. Ideeën moeten groeien, daarom is het verstandig dit in een vroeg stadium te doen en u te laten adviseren.

Wij zijn te allen tijde op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van nieuwe materialen en producten. Daardoor kunnen we u altijd een passend advies geven en u informeren over verrassende combinaties. Zo nemen uw bouwplannen al snel concrete vormen aan. Ook komen we bij u langs om uw specifieke situatie te bekijken of nemen we samen een kijkje op het bouwterrein.

STAP 2.

Offerte &
schets-
werk

Een goed ontwerp zorgt voor sneller en beter resultaat. Bouwbedrijf Gerrits kan u in een vroeg stadium helpen met het ontwerp, de vormgeving, kleurgebruik en materiaalkeuzes. Of een 3D-impressie. Zo krijgt u een goede indruk van uw toekomstige verbouwing of nieuwe woning.

Luxe Villa bouwen Echt Gerrits

Rekening houdende met uw budget geven wij u een raming van de bouwkosten aan de hand van een heldere offerte en maken we duidelijke prijsafspraken. Zo weet u wat u mag verwachten en weten wij wat ons te doen staat. Effectief en professioneel. Op basis van het schetsontwerp en de offerte kunt u besluiten ons in te schakelen voor de nieuwbouw of aanpassing aan uw woning. Wij vinden het belangrijk dat u als klant ook enthousiast bent!

Begroting huis bouwen

STAP 3.

Duidelijk afspraken & begroting

Nadat u zich over de offerte heeft gebogen, neemt u een beslissing over het verstrekken van de opdracht. Bij akkoord formaliseren we de afspraken verder en vertalen we het ontwerp naar een gedetailleerde begroting.

U ontvangt van ons en onze bouwpartners advies over de afbouw van uw woning en doen een toetsing qua benodigde vergunningen. In deze fase wordt ook het kleurgebruik en de materiaalkeuze voor de binnen- en buitenkant van uw woning bepaald. Zo krijgt u goed inzicht in de uiteindelijke bouwkosten. Wilt u met ons door? Dan tekenen we samen de definitieve overeenkomst.

 

STAP 4.

Vergunningen

Indien er een bouwvergunning nodig is, helpen wij u op basis van de technische stukken met de aanvraag bij de gemeente.

Bouwvergunning

Dit geldt ook voor zaken als omgevings-, kap- en sloopvergunningen. Ook de planning van de bouw wordt opgestart, net als het bestellen van de benodigde materialen. In deze fase worden alle voorbereidingen getroffen die leiden tot de volgende stap: de bouw.

Bouwvoorbereiding, werktekeningen

STAP 5.

Bouw-
voorbereiding

Alle door ons ingewonnen adviezen worden verwerkt met als resultaat de definitieve ontwerptekeningen die vervolgens worden omgezet naar uitvoeringstekeningen.

Hierop staat precies aangegeven hoe uw woning tot in detail moet worden verbouwd of gebouwd.

STAP 6.

Start van de bouw

Vanaf het moment dat de bouw wordt uitgezet tot de oplevering van uw eigen woning wordt u betrokken bij het bouwproces.

Bouwbedrijf Echt Gerrits

Tijdens de bouw of verbouw gaan zorgen we voor zo min mogelijk overlast. Vanzelfsprekend zijn we altijd bereikbaar en houden wij u op de hoogte van de voortgang.

Ruinerwold - vrijstaande woning Echt Gerrits

STAP 7.

Oplevering

De oplevering is een belangrijke gebeurtenis en wordt samen met u gedaan. Omdat Bouwbedrijf Gerrits volledig achter haar producten staat geschiedt de oplevering van een woning altijd samen met u als opdrachtgever.

Zo kunnen wij eventuele geconstateerde verborgen gebreken snel verhelpen. Wij garanderen u namelijk topkwaliteit in al onze bouwprojecten.

Heeft u vragen over de verbouwingsmogelijkheden van uw woning?

Maak een afspraak en wij vertellen u meer over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie. U zult zich verbazen over de mogelijkheden.